Juniorit

WoVon B-tyttöjä aluejoukkueeseen

 

Viisi WoVon 2001 syntynyttä pelaajaa edustaa 27.5.-28.5.2017 Pohjois-Suomea Hollolassa pelattavissa B-nuorten alueSM-kisoissa. Sara Törmänen (YP/H), Janette Niemelä (L/KT), Aliisa Kähkölä (KT) Julia Mäkipörhölä (KT/H) sekä Reetta Kiviniemi (P) pelasivat kaudella WoVo B1 joukkueessa. Onnea tytöille kisoihin!

E-TYTÖT YLIVOIMAISEEN ALUEMESTARUUTEEN

E aluesarjassa pelannut Hiphop joukkueemme voitti aluemestaruuden 23.4 pelatussa finaaliturnauksessa Sodankylässä. Joukkue ei hävinnyt kauden aikana yhtään erää, joten voi todeta joukkueen hallinneen melko suvereenisti pelattua sarjaa. Voittaneessa joukkueessa pelasivat Elina Lempiäinen, Eve HIetala, Noora Joki ja Minea Mäkikyrö. Valmentajina toimivat Matti Lempiäinen ja Terhi-Maria Mäkikyrö. Lue lisää

WoVo C 15. SM-finaaleissa


Lentopallon C-tyttöjen Suomen mestaruudet ratkottiin Kuortaneella. WoVon C-tytöt olivat raivanneet 134 joukkueen sarjassa tiensä finaaleihin 16 parhaan joukkueen joukkoon. 

WoVon saavuttama 15. sija 134 joukkueen sarjassa on varsin hyvä huomioiden joukkueen nuori pelaajarakenne. Puolet aloituskuusikosta on vielä D-tyttöikäisiä, vastustajia 1-2 vuotta nuorempia tyttöjä. Pääosin loputkin aloituskuusikon tytöt ovat ensi vuonna vielä samassa sarjassa. Tänä vuonna olisi parempiinkin sijoituksiinkin ollut realistiset mahdollisuudet, mutta kolme ratkaisevaa 2-1 tappiota pudotti sijoitusta tällä kertaa. 

Lue lisää.

 

WOVON JUNIOREILLA LOISTAVA KOKONAISPANOS D-JUNIOREIDEN SARJOISSA

Wovon D-junioreilla oli loistava kokonaispanos Pohjoisen alueen sarjoissa kuluneella kaudella. Lopputuloksena finaaliturnauksesta oli kaksoisvoitto sekä monta muuta erinomaista sijoitusta!

 

Aluemestaruus 1.sija, IceStars

IceStars hallitsi koko kauden aluemestaruussarjaa, siitä osoituksena erät 56-0 eräpistein 1400-677. Näin Power cupin sekä F- että E-tytöissä voittanut joukkue osoitti olevansa selvä pohjoisen ykkönen. Joukkueessa pelasivat Neea-Maria Joki, Neea Luodes, Enni Petrelius, Sini Saranki ja Neea Tasala. Lue lisää tästä.

Aluemestaruus 2.sija, Rock

Rock joukkue on ottanut vuodessa loistavan askeleen eteenpäin ja pysytteli koko kuluvan kauden kärkiporukassa. Finaaliturnaus oli äärimmäisen tiukka ja joukkue pääsi eräpisteiden turvin jatkoon alkulohkostaan. Välierä oli Rockin selvää hallintaa, mutta finaalissa IceStars oli selkeästi parempi. Tuloksena kuitenkin upea 2.sija! Joukkueessa pelasivat Ella Jolanki, Lotta Vento, Noora Kallinen, Noora Halonen ja Miia-Maria Mäkikyrö. Lue lisää tästä.

Aluemestaruus 5.sija, Star

Todellisena kauden komeettana oli Star joukkue, jonka osa pelaajista kipusivat viime kauden tiikerisarjan viimeiseltä sijalta aluesarjan finaaliturnaukseen saakka, ottaen siellä 5.sijan. Joukkueen pelaajat ovat hyvin tasaisia ja pelaajat pystyivät turnauksesta toiseen parantamaan otteitaan. Joukkueessa pelasivat Jessica Laukkanen, Netta Nikander, Inka Mustonen ja Vilma Marski. Lue lisää tästä.

Tiikerisarja 4.sija, Pop

Pop joukkueen muodostivat D-ikäisten sarjaan tutustumismatkalla olleet -06 syntyneet Eve Hietala, Elina Lempiäinen, Noora Joki ja Minea Mäkikyrö sekä -05 syntynyt Iida Vähäkari. Tyttöjen kausi oli erittäin positiivinen ja he saivat erinomaista kokemusta vanhempia vastaan pelatessa. Sijoituksena koko sarjan 4.sija oli heille loistava. Lue lisää tästä

Tiikerisarja 11.sija, Kristallit

Tytöillä on ollut joka turnaukseen lähtiessä teemana hauskan pito, joukkuekaverin kannustaminen sekä yhdessä olo. Jokaiseen turnaukseen on kuitenkin laitettu erilaisia joukkueen yhteisiä tavoitteita, oli se sitten yläkautta syöttäminen, keskittyminen, hyökkääminen, äänenkäyttö tai joku muu asia, niin tytöt ovat niissä tavoitteissa onnistuneet, kaikki omalla tasollaan. Kaikista hienointa on kuitenkin valmentajana huomata, kuinka tytöt ovat iloisia lentopallon harrastamisesta. Oli se sitten voitto tai tappio niin hymyä ja naurua riittää kotimatkalle saakka :) Nyt katseet ovatkin Jymylentiksessä ja Power Cupissa! Kristallit joukkueessa pelaavat Oona Vähä, Veera Arffman, Eerika Jauhojärvi, Ronja Palolahti, Olivia Akujärvi, Venla Kähkönen, Vilma Miettunen, Nella Soudunsaari ja Unna Eteläinen.

 

D1 IceStars aluemestaruussarjan kultaa
D2 Rock aluemestaruussarjan hopeaa
D2 Star aluemestaruussarjan 5.
E1 Pop tiikerisarjan 4.
A-tytöt SM-finaaleihin Laihialle 29.-30.4.
B1 SM-sijoitusturnaukseen sijat 13-16 Jyväskylään 6.5.
Yhdistetty WoVo C1 Kuortaneelle 22.-23.4.

Hyvin menee, mutta menköön

 

Woman Volleyn A ja C-tytöt taistelivat itsensä hienosti ikäluokkiensa SM-finaaleihin. C1 ja C2 yhdistettiin finaaleja varten, sillä loukkaantumisten vuoksi ei saatu kasaan kahta joukkuetta.  B-tytöt karsiutuivat finaaleista niukasti mutta pelaavat kauden viimeisessä turnauksessa SM-sijoista 13-16.

Taustajoukoilla riittää siis kovasti jännitettävää seuraavien viikkojen aikana, sillä WoVo A lähtee 8 joukkueen kesken pelattaviin SM-finaaleihin Laihialle  29.-30.4, WoVo C1 suuntaa 16 joukkueen SM-finaaleihin Kuortaneelle 22.-23.44. ja WoVo B1 sijoituspeleihin (SM13-16) Jyväskylään 6.5. 

Onnea ja menestystä näille joukkueille kauden viimeisiin peleihin ja tsemppiä kaikille muillekin joukkueillemme loppukauden turnauksiin! 

B1- joukkue aluemestariksi Kuusamossa!

 

Kuusamossa pelattiin 25.2. pohjoisen aluemestaruusfinaali neljän joukkueen kesken.  Turnaus pelattiin yksinkertaisena sarjana eli  joukkue,  joka parhaiten selvitti kaikki pelinsä oli voittaja. Pieninä ennakkosuosikkeina turnaukseen lähti RaLePa Raahesta heti kannoilla oma joukkueemme WoVo B1. SM- sarjan poolisijoitusten perusteella ennakkoon ajateltuna joukkueiden keskinäinen peli olisi ratkaiseva turnauksen kannalta. No niinhan se tietysti olikin, sillä kumpikin joukkue selvitti ensimmäiset pelit selvästi 2-0 voitoilla. Keskinäisen pelin vahvemmaksi kauden ensimmäisessä kohtaamisessa päätyi vahvemmin pelannut WoVo B1. Voitto merkitsi sitä, että voitto olisi jo hyppysissä. KUITENKIN,  niin RaLePa,  kuin WoVokin oli ongelmissa viimeisessä pelissään, isoimman latauksen purkauduttua keskinäiseen peliin. Kokemuksella molemmat kuitenkin väänsivät niistä 2-1 voitot ja järjestys alkoi olla selvä. WoVo B1 nappasi kullan, RaLePa hopean, PaKa pronssin ja Kisko sijoittui neljännelle sijalle

Turnauksen tärkeimmäksi pelaajaksi valittiin WoVon Petra Salmela

WoVo C1 Aluemestari 2017

 

Lauantaina 18.2. pelattiin Rovaniemellä Pohjois-Suomen aluemestaruuskisat c-ikäisissä. Tarkemmat tulokset täältä.Turnaus oli hyvin tasainen ja sijoituksista käytiin tiukkaa kamppailua. Pronssiotteluun tiensä selvitti Kempele ja WoVolle niukasti välierissä hävinnyt RaLePa. Kempele nappasi voiton pohjanmaalaisten hegemoniaottelun kolmieräisessä. Finaalissa kohtasivat Oulun Kisko ja kotijoukkue WoVo C1. Tällä kertaa WoVo voitti aluemestaruuden suoraan 2-0 vaikkakin peli oli hyvin tasainen ja erät väännettiin WoVolle tahdonvoimalla.

Turnauksen joukkueellensa tärkeimmäksi pelaajaksi valittiin WoVon Emma Ohtonen

Lapin Marttojen kanssa yhteistyötä kolme vuotta!


WoVo Rovaniemi ja Lapin Martat (Rovaniemi) ovat tehneet erinomaista yhteistyötä kolmen vuoden ajan.

"Lapin Martat Ry on Lapin maakunnan alueella toimiva kansalaisjärjestö, joka edistää kotien ja perheiden hyvinvointia sekä kodin arvostusta. Lapin Martoilla on 46 yhdistystä, joissa jäseneitä on noin 1790."

Lapin Martat ovat järjestäneet seuramme mini-ikäisille "Paikoillanne, valmiina keittiöön!" -kursseja, jossa harjoitellaan tekemään terveellisiä ja monipuolisia välipaloja. Helmikuussa 2017 välipalakurssilla ovat käyneet kaikki syksyllä aloittaneet 2005 syntyneet pelaajat sekä koko E2 joukkue.

Välipalatekokurssilla teimme täyttävän ruishampurilaisen, terveellisen marjapuuron, sekä maukkaan salaatin joka maistui kaikille todella hyvin :)

Hyvän kurssin lisäksi, saimme paljon käytännön neuvoja ruuan laittamiseen. Tämän tarinan myötä, heitämme teille lukijoille kysymyksen: leikkaatko sinä sipulista kannan pois ennen sen pilkkomista kokonaan ja mietit kuinka se aina hajoaa käsiin? Laitatko aina kananmunan massaan ilman, että näet onko se oikeasti syötävää? Näihin saat vastaukset mini-ikäisiltä ;)

Kaunis kiitos Lapin martoille näistä kolmesta vuodesta, toivotaan että näitä tulee jatkossakin!

Käyhän katsomassa tästä video urheilijan lautasmallista!

WoVo2:n tytöt vei tasaisella suorituksella Revontuliturnauksen!

 

A ja B-sarjan yhdistyttyä, pelejä kertyi tytöille kahden päivän aikana 7. WoVo2 harjoitusryhmän 15 tytöstä turnaukseen osallistui 11. Tasainen tekeminen näkyi etenkin siinä, että jokainen peli pelattiin erilaisella kokoonpanolla ja eri pelirooleissa. Turnauksen saldo 0 hävittyä erää.

Hienoa tekemistä tytöt! 

Tarkempia tuloksia löytyy täältä tai täältä

Ilmoittaudu pelaajaksi
 

>> Pelaajailmoittautuminen

 

WoVo on Nuori Suomi Sinettiseura.

WoVon juniorijaosto

kiittää tuesta: